Upptäckte att jag har rättså många vaktblandisar just nu! Synd bara att jag blir av med internet efter årsskiftet, vet inte hur länge jag blir utan. Kanske bara är några dagar men kan lika gärna vara flera veckor eller mer. Lyckligtvis kan man ordna passning i form av hundpensionat. Min kompis kommer ta mina rashundar så de är iaf räddade om pensionatstiden tar slut innan jag hinner logga in på nytt.
 
dogdayzz,



Fast har inte varit på tumblr på flera typ... veckor... Mitt rum där jag har min laptop har inte elementet på och förra helgen var det ju storm så mitt rum (med laptopen) har typ max 15 grader om ens det.
 
tumblr,
Har tappat mitt sug för stallet.se, fast egentligen är det kanske mitt sug för allting bara att s.s drabbas pga av det. Känns som om sidan går långsamt, att ingen någonsin är inne, inte ens sidans ägare/anställda. Men det är nog framförallt för att de har gett oss kalla handen och lägger dövörat på altenativt bara konverserar med några utvalda. Mitt sug kan även vara borta pga att jag börjat med Dogdayzz igen... Jag växelkör med Dogdayzz och Luckylapine. Men DD måste man logga in på varje dag medan LL är mer flexibelt - djuren åldras ju bara de dagar man loggar in. Fast är inte hel såld på DD heller, de har gjort om sidan sen jag var aktiv där innan. Skötseln av hundarna tar mycket längre tid nu än förut. Men ska i alla fall föda upp en hund som har alla sidans raser i sig innan jag slutar igen. Sen tillkom de nya auto bilderna på blandraser så det blev ju bara bättre:
 

Gissar att det kan vara idé att försöka minnas vad man tyckte var bra och kul med s.s och om något vettigt svar inte går att finna snart så gissar jag på att det kanske är lika bra att lägga sidan bakom sig (innan medlemmarna röstar ut en likt ett öråd i Robinsson). Give It A Name är nog det jag stannar för i nuläget. Slutar jag kommer jag stå utan gm och då är spiken i GIAN kistan i spikad förgott. Även om det finns en GIAN blogg... Men det känns inte riktigt som en bra lösning. Ingen kommer någonsin att läsa den x)

Men mitt s.s intresse har överlevt fler sådana här perioder så jag kommer väl på bättre tankar eller så skippar jag ur en gång för alla. Men har inte bestämt än när, var och hur.
dogdayzz, luckylapine,