Ett jätte gap

1kommentarer

Djur.nu, Stallet.se, Hipponized.com, Kaninspelet.se, Marsvinsspelet.com, Farmliv.se, iStable.se, se.Howrse.com, Starstable.com/se ... Typ alla dessa sidor utom möjligen marsvinsspelet och howrse är i huvudsak inriktat på barn och tonåringar. Typ 8-16år är väl den ungefära ålderskategoriseringen. Och det är ju helt okej så sätt, det går utmärkt att vara medlem ändå även om man kanske är äldre än åldern som sidan är gjord till. Men vad som är rätt störigt är att det inte riktigt finns en sida för typ 17-25åringar. Nu menar jag inte att det skulle vara djursidor/spel... Men liksom en mötesplats utan specifik inriktning för unga vuxna. Visst vi har kamrat.com, emocore.se, ungdomar.se och helgon.se - och så det faktum att alla har facebook / twitter / tumblr. 

Jag tycker det saknas en community för unga vuxna, där man kan diskutera allt mellan himmel och jord utan att behöva tänka på "barnen" på sidan. Där folk hade kunnat lägga ut vilka bilder som helst, utan att behöva tänka på ev. barn som fanns på sidan. Eller för den delen rollspel som på andra sidor skulle ge alla parter ban direkt. En sida där man kan heta vad sjutton man vill utan att det ska uppfattas som stötande. Och ja sådana sidor finns redan. Men de har sexuell inriktning och då är det en sida med en specifik inriktning och det var det som det inte skulle vara. 
 
Gillar fortfarande idén om att man kan diskutera saker med främlingar utan att veta deras för och efternamn alá facebook eller att man ska kunna föra en diskussion med någon utan att hela världen kan se och sprida det vidare alá twitter / tumblr. De sidorna är bra ja, men inte hela tiden, jämt och till allting. Ett vanligt forum hade kunnat fungera prima det med men då bör man vara ett gäng när man startar det och sen fortsätta i samma anda och försöka få in fler och fler med tiden. Ungdomar.se är väl i och för sig det närmaste man kan komma detta i nuläget. Så jag får väl bli medlem där igen när andan faller på...
facebook, farmliv, howrse, istable, marsvinsspelet, nya communitys, tumblr, twitter,

1 kommentarer

Julia

31 May 2013 10:44

Hej! Är det du som gjort ogiltig.blogg.se header?

Svar: Japp :)
Kyla von Parkdufa

Kommentera

Publiceras ej