iStable vs Farmliv

0kommentarer

iStable vs Farmliv känns som Djur.nu vs Stallet.se, eller om man så vill Ful vs Snygg. Men utseendet är kanske inte allt? Hittills är min uppfattning om sidorna:

iStable
Ser ut som en hoarder på lsd har gjort layouten. Eller om man så vill, hemmet hos nån som har blommiga tapeter i alla rum, blommiga möbler samt gardiner, trasmattor i -alla- färger på alla golv, små tavlor på alla väggar och tusentals prydnadssaker i glas som står -överallt-. Man blir helt enkelt jävligt trött i huvudet av den sidan - i det skick den är i nu. Fast vem vet, det kanske händer grejer när den lanseras på riktigt i morgon!

Farmliv
Minimalistiskt, eller om man så vill, som en nyrenoverad lägenhet utan möbler.

Båda sidorna verkar ha tagit in majoritet av konstiga admins och crew, typ de som man aldrig någonsin hade släppt in som crew på stallet/mydreamstable/minstald/minstall/meinpferdchen av olika orsaker (framförallt misstanke om fusk/oärligt spel). Men de gör ju som de vill med den saken. Apropå djur.nu så är det nog den enda svenska sida jag kommer hålla till på framöver, har kontot Achatina där. Jag har ju vissa sidor som jag väntar på ska komma ut med. Så här går det ingen nöd på näppen x)
farmliv, istable, lsd, minimalistisk,

Kommentera

Publiceras ej